Μαρία Ηλιάκη: «Είχα παλιά έναν συμπαρουσιαστή που σε κάθε παράστασή του έπρεπε να πηγαίνω πέντε φορές με το ζόρι»

Σημαντική ημέρα στο ελληνικό θέατρο καθώς ο Κρατερός Κατσούλης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας του παράστασης στο Θέατρο Αθηνά. Η θεατρική πρεμιέρα, που αναμενόταν με ανυπομονησία, συνοδεύτηκε από μια απρόσμενη αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη.
Η Μαρία Ηλιάκη, γνωστή για το χιούμορ και την ειλικρίνειά της, μίλησε δημόσια για τις εμπειρίες της με έναν παλιό συμπαρουσιαστή της. «Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για εμάς εδώ γιατί ο Κρατερός θα κάνει επιτέλους πρεμιέρα και εμείς θα ησυχάσουμε», δήλωσε με χαμόγελο. Στη συνέχεια, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Είχα παλιά έναν συμπαρουσιαστή, ονόματα δεν λέμε, ηθοποιός και αυτός, ο οποίος σε κάθε παράσταση που ανέβαζε έπρεπε να πηγαίνω και να τη βλέπω πέντε φορές με το ζόρι. Πήγαινα τι να κάνω; Δεν ήθελα να χαλάσω σχέσεις. Τώρα θα έρθω 6! Το Όνομα στο Θέατρο Αθηνά απόψε».
Η δήλωση αυτή της Ηλιάκη προκάλεσε το ενδιαφέρον των θεατρικών κύκλων, καθώς ανέδειξε πτυχές από την παρασκήνια ζωή των επαγγελματιών της τηλεόρασης και του θεάτρου. Οι θεατρόφιλοι αναμένουν με ενθουσιασμό να δουν τη νέα παραγωγή του Κατσούλη και ανυπομονούν να παρακολουθήσουν το πολυσυζητημένο έργο στο Θέατρο Αθηνά.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης