Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2025

Διεκόπη η δίκη για την υπόθεση Μπισμπίκκη – Τί συνέβη

Στις 9 το πρωί έφτασε ο Βασίλης Μπισμπίκης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για τις φθορές που προκάλεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη.

Η δίκη ξεκίνησε αλλά διεκόπη προκειμένου να κληθεί ο αστυνομικός, ο οποίος είχε σηκώσει το τηλέφωνο για να γίνει η καταγραφή του συμβάντος.

Μάλιστα, ακριβώς επειδή δεν υπήρχε καταγραφικό στο αστυνομικό τμήμα, ζητήθηκε από την πλευρά του Βασίλη Μπισμπίκη να κληθεί ο αστυνομικός προκειμένου να καταθέσει. Επίσης, η πλευρά του ηθοποιού ζήτησε και αναβολή.

Ο γνωστός ηθοποιός κατέφθασε λίγο πριν τις 9:00, έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του, Μίλτο Ζησίδη. Αφού ολοκλήρωσε τον τυπικό έλεγχο στην είσοδο, οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα. Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Βασίλης Μπισμπίκης συνάντησε στα δικαστήρια της Ευελπίδων τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που υπέστησαν τις ζημιές. Ο ηθοποιός φέρεται να τους πλησίασε πολύ ευγενικά και να τους ρώτησε αν είναι καλά, με εκείνους να του απαντούν ότι δεν έχουν ακόμη κάποια ενημέρωση από τις ασφαλιστικές εταιρίες για τις ζημιές στα αυτοκίνητά τους. Μάλιστα, η μία κυρία εξ αυτών του είπε ότι θα καταθέσει στο δικαστήριο ότι δεν βρήκε κανένα σημείωμα από τον ίδιο.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή