Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025

Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση Μπισμπίκη: «Είχαμε την τιμητική μας ως εκπομπή μες στη βδομάδα για τους σωστούς και τους λάθος λόγους»

Στην πολυσυζητημένη υπόθεση του Βασίλη Μπισμπίκη αναφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/10) η Ναταλία Γεμανού.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά τις συζητήσεις επί συζητήσεων που έγιναν για το θέμα μέσα στην εβδομάδα, έκανε τη δική της τοποθέτηση, μιας και ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος της στην πρεμιέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, λίγες μόλις ώρες μετά τις ζημιές που προκάλεσε στη Φιλοθέη.

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το προηγούμενο Σάββατο, στην πρεμιέρα μας, φιλοξενήσαμε στον Βασίλη Μπισμπίκη. Όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου τα πληροφορήθηκα το απόγευμα της Κυριακής μαζί με τους περισσότερους. Συνέβησαν πάρα πολλά αυτή την εβδομάδα, ακούστηκαν γνώμες σωστές, ψύχραιμες και αντικειμενικές αλλά και γνώμες που ξέφυγαν του Δικαίου κατά την προσωπική μου άποψη.

Είναι ένα τροχαίο ατύχημα με θύματα αυτοκίνητα και μαντρότοιχο, σίγουρα όχι ανθρώπους και ευτυχώς. Ζούμε στην χώρα του “αν”. Λένε “αν υπήρχαν θύματα;”. Ναι αλλά “κι αν το θύμα ήταν ο Μπισμπίκης;”. Αν είχε σκοτωθεί ο Βασίλης, πώς θα το είχαμε χειριστεί όλες τις επόμενες ημέρες; Ο Βασίλης, ως όφειλε, ανέλαβε όλες τις ευθύνες του».

«Πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Σαφώς υπήρξε ένα τροχαίο ατύχημα, χτυπήθηκαν κάποια οχήματα και ο Βασίλης έφυγε από το σημείο. Έπρεπε να χτυπήσει τα κουδούνια ή να αφήσει ένα σημείωμα», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

«Έστω και με χρονοκαθυστέρηση, εμφανίστηκε, παραδόθηκε, το παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη. Οι άστοχες δηλώσεις ήταν δύο που κάπως μου “χτύπησαν”. Τη μία την έκανε ο Βασίλης, την άλλη την έκανε η Ανθή (Βούλγαρη).

Καταλαβαίνω ότι πέρασε πολλή ώρα στο κρατητήριο και στον ανακριτή και τα νεύρα του δοκιμάστηκαν. Βγαίνοντας λοιπόν έξω που τον περίμεναν για ώρες οι δημοσιογράφοι, αφού τους εξηγεί τι έγινε, τους λέει “μακάρι να δείχνατε και τον ίδιο ζήλο για τον πολιτισμό”. Σωστή δήλωση, λάθος στιγμή. Ήταν άστοχο.

Εξίσου άστοχο βρήκα και το σχόλιο της Ανθής που, αφού τοποθετήθηκαν πολύ σωστά ως εκπομπή, αυτό που θα σκεφτείς να πεις είναι “αχ βρε Δέσποινα, τον χορό με τη Δανάη τον είδες”; Εδώ είπαν ότι έφυγε και υπήρχε άλλη γυναίκα μέσα στο αμάξι, έχουν ακουστεί… Να ασχοληθούμε με το τροχαίο που προκάλεσε ο Βασίλης, γιατί δεν άφησε σημείωμα ναι… το “κοίτα το cheek to cheek με τη Δανάη” όχι, σε καμία εκπομπή. Δεν είναι αυτό το θέμα. Και αν η προσπάθεια είναι πώς θα χωρίσουμε αυτούς τους δύο ανθρώπους, όχι δεν θα τους χωρίσουμε, ρε παιδιά… και να προσβάλλουμε και τη Δανάη Παππά», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή