Κόλαφος η Ελένη Ράντου: «Σιχάθηκα την ενημέρωση μας, με κάνει να ντρέπομαι, δεν είμαστε έτσι»

Η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Ράντου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι χρήστες του διαδικτύου χειρίζονται τα τελευταία γεγονότα της επικαιρότητας. Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ράντου δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την οργή της.
Με αφορμή το τροχαίο που προκάλεσε ο συνάδελφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, η Ελένη Ράντου σημείωσε πως τα ΜΜΕ ασχολούνται υπερβολικά με τις υλικές βλάβες, αγνοώντας σοβαρότερα κοινωνικά ζητήματα. Στον φορτισμένο λόγο της, αναφέρει: «Ένας άνθρωπος μες τη μέση του Συντάγματος, όχι πολύ μακριά, προφέρει τη ζωή του με αντίτιμο μια αληθινή πληροφορία για το παιδί του, κι όλα τα μέσα ασχολούνται με τις υλικές βλάβες ενός τροχαίου».
Η συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση περιλαμβάνει και τούτο το μήνυμα: «Εντάξει, καταλαβαίνω… Όταν τα γεγονότα είναι πραγματικά σκληρά, πάντα αλληθωρίζουμε. Κοιτάμε αυτά που μας διασκεδάζουν κιόλας. Αλλά αν ξαναπέσω σ’ άλλη δημοσίευση για το τροχαίο, θα τα κλείσω όλα». Η Ράντου δεν παρέλειψε να εκφράσει και τον γενικότερο προβληματισμό της για την ποιότητα της ενημέρωσης, σημειώνοντας: «Σιχάθηκα την ενημέρωση μας μέσα… Με κάνει να ντρέπομαι. Δεν είμαστε έτσι, έτσι μας θεωρούν». Η τοποθέτηση αυτή της Ελένης Ράντου πυροδότησε πλήθος σχολίων στα social media, με πολλούς να συμμερίζονται τις ανησυχίες της για τη σύγχρονη ενημέρωση.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης