Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2025

Άλκηστις Αλεξανδράτου: Παντρεύτηκε τον σύντροφο της, έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια της Ντέμης Γεωργίου, και η Άλκηστις Αλεξανδράτου κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

Σε μια κίνηση που έγινε γνωστή μέσω των κοινωνικών δικτύων, η Αλεξανδράτου επέλεξε να συνάψει γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη νέα της κατοικία. Η είδηση του γάμου ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από μια ανάρτηση του καταστήματος The Angel Waltham Abbey, το οποίο φιλοξένησε την τελετή.

«Συγχαρητήρια στους νεόνυμφους Άντι και Άλκηστις. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτή την ξεχωριστή μέρα», αναγραφόταν χαρακτηριστικά. Στη φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι, η Άλκηστις Αλεξανδράτου φαίνεται να έχει βρει ξανά το χαμόγελό της, αποπνέοντας μια αίσθηση ηρεμίας και ευτυχίας στο πλευρό του νέου της συζύγου. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από μια δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η Αλεξανδράτου αντιμετώπισε την απώλεια της επί χρόνια συντρόφου της, Ντέμης Γεωργίου. Το νέο ξεκίνημα σηματοδοτεί μια περίοδο ανανέωσης και αισιοδοξίας για την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή