Διευκρινίσεις του υπουργείου Άμυνας για το στρατόπεδο της Καλαμάτας

Διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργία των στρατοπέδων δίνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισημαίνοντας ότι το στρατόπεδο της Καλαμάτας δεν θα κλείσει.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σημειώνει ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και στο πλαίσιο αυτής εξετάζεται ο εξορθολογισμός και ο τρόπος λειτουργίας στρατοπέδων σε όλη την Επικράτεια».

«Όσον αφορά την Καλαμάτα, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό για τη λειτουργία του στρατοπέδου το ποσοστό στελέχωσης του θα μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό, ώστε να εξυπηρετεί ανάγκες φύλαξης.

Θα ενισχυθεί επίσης η Αεροπορική Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα, με την μετατροπή και την πλήρη εξέλιξή της σε Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαίδευσης», αναφέρει ακόμα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή