Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2025

Θλίψη στην Κεφαλονιά: Αυτός είναι ο 23χρονος Νίκος που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην Κεφαλονιά η είδηση του θανάτου του 23χρονου Νίκου Ρώσση, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Παρασκευής, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Πόρου – Σκάλας.

Ο νεαρός οδηγός, επιστρέφοντας από την εργασία του στη Σκάλα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο κατέληξε σε γκρεμό και βρέθηκε στη θάλασσα.

Το δυστύχημα αποκαλύφθηκε όταν λουόμενος εντόπισε το όχημα βυθισμένο και ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και η Εθελοντική Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών Ελειού-Πρόννων. Παρά τις προσπάθειες ανάσυρσης, ο 23χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο Νίκος και το ποδόσφαιρο

Ο Νίκος Ρώσσης υπήρξε ποδοσφαιριστής και φέτος ετοιμαζόταν να φορέσει ξανά τη φανέλα των Πρόννων Κεφαλονιάς. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί τόσο με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του όσο και με σωματεία της Αργυρούπολης στην Αθήνα (ΑΟΝΑ και Αύρα), αφήνοντας παντού άριστες εντυπώσεις.

Η απώλειά του έχει συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς όλοι μιλούν για έναν νέο γεμάτο όνειρα και διάθεση για ζωή.

Οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή