Σάββατο, 16 Αυγούστου 2025

«Είχε κλειστεί με όπλα στο σπίτι, τον παρακάλαγε να βγει ο πατέρας του» – Η περιγραφή της γυναίκας για τον διαρρήκτη που της αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ στην Ηλεία

Μια γυναίκα από τα Λεχαινά Ηλείας βιώνει τον τρόμο της διάρρηξης, καθώς 31χρονος επιχείρησε να αφαιρέσει κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ από το σπίτι της.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν χαοτικές, όπως περιγράφει η ίδια, με το σπίτι της να βρίσκεται σε αταξία και αντικείμενα σκορπισμένα παντού. Σύμφωνα με δήλωσή της στον ΣΚΑΪ, «Χτύπησε ο συναγερμός. Με πήραν τηλέφωνο αλλά δεν το άκουσα ήμουν μέσα στη θάλασσα. Στη συνέχεια κάλεσαν τα παιδιά μου, τα οποία έσπευσαν μαζί με την αστυνομία.

Ο δράστης είχε πάρει τα νόμιμα κυνηγετικά όπλα των παιδιών μου και κρυβόταν μέσα. Οι αστυνομικοί βρίσκονταν έξω από το σπίτι με όπλα», αναφέρει η γυναίκα. Η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/8), όταν στο σημείο έφτασε ο πατέρας του 31χρονου. Ο πατέρας έκανε συνεχείς προσπάθειες να πείσει τον γιο του να παραδοθεί.

«Τον παρακάλαγε να βγει για αρκετή ώρα», όπως περιγράφει η γυναίκα. Τελικά, ο δράστης βγήκε στο μπαλκόνι και παραδόθηκε. Ο 31χρονος φέρεται να είναι γνωστός στην περιοχή, με την ίδια να δηλώνει: «Έχει ξανακάνει πάρα πολλά στα Λεχαινά αυτός. Δεν έχει αφήσει σπίτι που να μην έχει κλέψει». Η κοινότητα βρίσκεται σε αναστάτωση, καθώς το περιστατικό φέρνει στο φως το συνεχές πρόβλημα της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή