Ξυλοδαρμός άνδρα αραβικής καταγωγής στην Ακρόπολη: Στα σενάρια και η απόπειρα κλοπής

Αιμόφυρτος με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Ακρόπολης, ένας άνδρας ηλικίας 30-35 ετών, αραβικής καταγωγής.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:00, όταν αστυνομικοί της Ομάδας Ζ τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Λεμπέση. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου αναμένεται η κατάθεσή του για να διαλευκανθούν οι συνθήκες της επίθεσης. Οι αρχές ερευνούν τις πιθανότητες για τα αίτια που οδήγησαν στη βίαιη αυτή επίθεση. Σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι ο τραυματίας να εμπλέκεται σε απόπειρα κλοπής στην περιοχή.
Το σενάριο αυτό, αν και δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί, δίνει κατεύθυνση στις αστυνομικές έρευνες. Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες στην περιοχή, συλλέγοντας μαρτυρίες από πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες και αναλύοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ανακαλύψουν περισσότερα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.
Η αστυνομία καλεί όποιον έχει πληροφορίες σχετικές με το περιστατικό να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να διευκολυνθεί η εξιχνίαση της υπόθεσης. Η βίαιη επίθεση στην καρδιά της Αθήνας έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Σχετικά Άρθρα
04/08/2025 - 19:31
04/08/2025 - 18:46
Δείτε επίσης