Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βγαίνει πρωταθλητής στο Βικελίδης ή στην OPAP Arena, μάχη Ευρώπης στη Λεωφόρο

Μοιραστείτε το

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον μισητό αντίπαλο Άρη κι αν επικρατήσει, τότε θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία. Ασφαλώς και οι “κίτρινοι”, δεν επιθυμούν να δουν τους “ασπρόμαυρους”, να στέφονται πρωταθλητές μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, οπότε θα τα δώσουν όλα για να χαλάσουν το πάρτι της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το συγκρότημα του Ματίας Αλμέιδα δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού δεν αρκεί να κερδίσει τη Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου, για να κατακτήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του. Είναι απαραίτητη η νίκη ή η ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΟΚ, για να πανηγυρίσει κι αυτό σίγουρα έχει ρίξει την ψυχολογία όλων στον σύλλογο.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Χρήστο Κόντη και θέλει μόνο το τρίποντο, για να πάρει αυτός την τρίτη θέση και να συμμετέχει στα προκριματικά του Conference League. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για δύο αποτελέσματα, αφού του αρκεί και η ισοπαλία, για βγει τρίτος. Οι αιώνιοι έχουν κι άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ύστερα από το πρωτάθλημα, καθώς οι μεν πράσινοι θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη, ενώ οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία, συμμετέχοντας στον τελικό του Conference League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δέκατης στροφής των playoffs:

20:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
20:00 ΑΕΚ-Λαμία
20:00 Άρης-ΠΑΟΚ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.