Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ξέσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Απόστολο Λύτρα: “Μην ξανακούσω για αγάπη γιατί γίνομαι ακόμα πιο έξαλλη”

Μοιραστείτε το

“Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό» δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σε υψηλούς τόνους μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα στο I love Σου Κου. Η παρουσιάστρια αντέδρασε με τις δηλώσεις του και σημείωσε χαρακτηριστικά:  «Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό».

«Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μου θυμίζει τη διαφήμιση με το μότο «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Δεν μαζεύεται το πράγμα. Μην ξανακούσω για αγάπη. Μη συγχέουμε για αγάπη. Μην το ξανακούσω αυτό, γιατί γίνομαι ακόμα πιο έξαλλη. Ούτε η συγγνώμη αλλάζει την κατάσταση και τη συνθήκη. Σα νομικός θα έπρεπε να ξέρει και να μιλάει πιο σωστά. Για ποια αγάπη μιλάμε;». είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τις κόρες του. Το ότι συνέβη πρώτη φορά δε μου λέει τίποτα, μπορεί να είναι και η τελευταία. Κακιά στιγμή εγώ θεωρώ να εμφανιστεί ένα αυτοκίνητο μπροστά σου από το πουθενά. Στην κακιά στιγμή δε σηκώνεται ένα χέρι να κάνει μαύρο έναν άνθρωπο! Επειδή φαίνεται ένας άνθρωπος μορφωμένος, θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη και να ζητήσει βοήθεια. Δε μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη αυτού του ανθρώπου. Δεν ξέρω αν ακούγομαι σκληρή.

Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω για έναν άνθρωπο που θα έπρεπε ήδη να έχει αναζητήσει τη θεραπεία. Δεν μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένας ενήλικας άνθρωπος που θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια. Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό». τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.