Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βάλια Χατζηθεοδώρου: “Δεν με ενοχλούν όσα γράφονται για τα προσωπικά μου, την ίδια δουλειά κάνουμε”

Μοιραστείτε το

“Τα προσωπικά μου δεν θέλω να τα συζητάω. Γενικά είμαι μια χαρά”.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» έκανε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η γνωστή δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το μέλλον της τηλεοπτικής συνεργασίας της με τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς και για την απροθυμία της να συζητά τα περί της προσωπικής της ζωής μπροστά στις κάμερες.

«Η φετινή σεζόν μου έχει αφήσει μία πολύ ωραία γεύση. Από τη μία θέλω να τελειώσει για να ξεκουραστούμε λίγο, από την άλλη περνάω πραγματικά πολύ ωραία. Δεν έχουμε κάνει ακόμη συζητήσεις με το κανάλι αλλά νομίζω πως θα γίνουν άμεσα», είπε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνθήκη και εννοείται πως θα ήθελα να συζητήσουμε αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αυτό βέβαια», υπογραμμίζει η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Τα προσωπικά μου δεν θέλω να τα συζητάω. Είμαι καλά σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά το κομμάτι των προσωπικών είναι μία δική μου ανάγκη. Δεν έχει να κάνει με το να μην το συζητήσω για να συζητιέμαι ή για να πω κάτι. Γενικά είμαι μια χαρά», ξεκαθαρίζει η Βάλια Χατζηθεοδώρου αμέσως μετά.

«Δεν με ενοχλούν όσα γράφονται και λέγονται. Δεν είναι το αγαπημένο μου αλλά το καταλαβαίνω, την ίδια δουλειά κάνουμε», επισημαίνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του MEGA για τα δημοσιεύματα που αφορούν στις σχέσεις της.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.