Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: “Μου ήρθαν μαζεμένες όλες οι νέες συνθήκες, το διαζύγιο και το θέμα υγείας και με προβλημάτισαν”

Μοιραστείτε το

“Η περίοδος των εντάσεων δεν έχει να κάνει μόνο με το διαζύγιο αλλά και με το θέμα υγείας που είχα περάσει” εξηγεί ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, δε, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην περίοδο που αντιμετώπισε εντάσεις στην καλλιτεχνική και στην προσωπική του ζωή σε συνδυασμό με την επόμενη ημέρα αυτών.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η περίοδος των εντάσεων δεν έχει να κάνει μόνο με το διαζύγιο αλλά και με το θέμα υγείας που είχα περάσει, είχε να κάνει με την οικονομική αστάθεια και τις αλλαγές πολλές που δημιούργησε ο κορονοϊός στον χώρο μας. Όλα αυτά μαζί ήταν μια περίοδος σοκ για μένα. παράλληλα με μια αλλαγή στη ζωή μου που αφορά διαζύγιο. Άρα μόνος σου και με τα παιδιά μια άλλη συνθήκη, μια νέα αρχή».

«Οπότε μου ήρθαν μαζεμένες όλες αυτές οι νέες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν. Προσπαθώ να τις βάλω σε μια σειρά. Οπότε σιγά σιγά και το θέμα υγείας και το επαγγελματικό κομμάτι, που αρχίζει να παίρνει μια σειρά πάλι και μια καλύτερη κατεύθυνση. Τελειώνει αυτή η περίοδος και αρχίζει η πιο υγιής».

«Μαθαίνουμε σίγουρα κάτι από όλα όσα περνάμε. Εγώ έχω μάθει ότι είναι καλό να βάζεις όρια γιατί είχα ένα θέμα στην οριοθέτηση. Είναι καλό να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις και είναι καλό να ισορροπείς τον εγωισμό σου με το καλό του συνόλου, είτε αυτό λέγεται οικογένεια είτε μπάντα είτε οτιδήποτε άλλο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Θοδωρής Μαραντίνης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.