Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τάσος Γιαννόπουλος: “Μου χτύπησε το καμπανάκι της μοναξιάς και λέω τι γίνεται”

Μοιραστείτε το

“Στα 30 μου χρόνια έπαθα κρίση ηλικίας. Σκεφτόμουν τι έχω κάνει και ποιο θα είναι το μέλλον μου” ανέφερε ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και στη Φωτεινή Λάσπα. Ο ‘Μάκης’ από τη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί» μίλησε για την κρίση ηλικίας που πέρασε αλλά και πώς συνειδητοποίησε ότι η προσωπική του ζωή έμενε πίσω λόγω της δουλειάς του. «Το σενάριο ήταν εξαιρετικό στο Ευτυχισμένοι Μαζί και ο Γιάννης Μπέζος σε τρελά κέφια. Τα κασέ δεν άλλαξαν γιατί εγώ έπεσα επάνω στην κρίση. Απλά έβρισκα πιο εύκολα ρόλους γιατί το τηλέφωνο χτυπούσε πολύ πιο συχνά».

«Στα 30 μου χρόνια έπαθα κρίση ηλικίας. Σκεφτόμουν τι έχω κάνει και ποιο θα είναι το μέλλον μου. Για κάποια χρόνια πήγε πίσω η προσωπική μου ζωή λόγω της δουλειάς αλλά μου χτύπησε το καμπανάκι της μοναξιάς και λέω τι γίνεται».

Όπως λέει ο ίδιος: «Τώρα πια το λέω ότι ‘ναι, είμαι καλός ηθοποιός’. Μια φορά μάλιστα έβλεπα μια δουλειά που συμμετείχα και αυθόρμητα χειροκρότησα. Οφείλω πιο πολλά εγώ στο επάγγελμα απ’ ό,τι το επάγγελμα σε εμένα. Δεν περίμενα την αναγνωσιμότητα, σκοπός μου ήταν να γίνω γνωστός στον χώρο. Θεωρώ ότι δεν ξέρω ακόμα τόσο καλά την τηλεόραση».

«Προσπαθώ να διατηρώ την παιδικότητά μου. Μπορεί να χορέψω και breakdance όπως χόρευα μικρός», συμπληρώνει.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.