Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Συγκινεί ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τον Κωνσταντίνο Τζούμα: “Τον πλήγωσε πολύ αυτό”

Μοιραστείτε το

Στο Στούντιο 4 της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος ο Άγγελος Παπαδημητρίου για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση του καλού του φίλου, Κωνσταντίνου Τζούμα και όσα του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ετοιμάζαμε ένα έργο η Κερασία Σαμαρά, ο Κωνσταντίνος Τζούμας και γω. Κατά τη διάρκεια όμως συνέβησαν όλα αυτά τα άσχημα στον Τζούμα. Άσχημα εννοώ με την υγεία του, την πτώση του, τις ατυχείς δηλώσεις του. Που ο καημένος ο Τζούμας, πιο υπέροχος άνθρωπος δεν υπήρχε. Είχε λατρεία για τις γυναίκες και τα λοιπά. Ήταν όμως αυτά που λέμε μεταξύ μας και κάπως βγήκε προς τα έξω. Έτυχαν πολλά μαζί, τον πλήγωσε πολύ αυτό αλλά ήταν τόσο αξιοπρεπής».

«Είχε πέσει τότε στο Φίλιον καφέ και έσπασε το σαγόνι του και έφυγαν όλα τα δόντια του. Αυτό το «πες, πες, πες» και αυτές οι βρισιές, είδατε καμιά φορά; Εγώ πιστεύω πολύ και στη γλωσσοφαγιά, αλλά δεν έχει σημασία. Έτυχαν λοιπόν πολλά και τι κάναμε εμείς; Όταν έχασε αυτός την ομιλία του, λέγαμε πως θα μαγνητοφωνηθεί αυτό και μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι θα γίνει η παράσταση μας».

«Αυτό είναι η ζωή! Να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο σου. Τα είχαμε παρατήσει όλα. Η σκέψη μας ήταν να μαγειρέψουμε στον Κωνσταντίνο, να βγούμε έξω και να κάνουμε διάφορα. Όλο αυτό κράτησε για δυο τρία χρόνια και φαινόταν ότι ήταν παιχνίδι, δήθεν ότι κάναμε πρόβα και ήταν ένα ονειρεμένο πράγμα» πρόσθεσε, επίσης, ο Άγγελος Παπαδημητρίου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.