Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Shaya: “Eίχα να πολεμήσω πάρα πολλές απόψεις στη δισκογραφία με τις οποίες δεν συμφωνούσα”

Μοιραστείτε το

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε η Shaya, την Παρασκευή, όπου και συνομίλησε για όλα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Mελιτά στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εκρηκτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καλλιτεχνική της διαδρομή και τα στερεότυπα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε αυτήν.

Ειδικότερα, η Shaya σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Πάρα πολλές αλλά η αλήθεια είναι πως μαθαίνεις και από αυτές, αν και εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι «γιατί μου συμβαίνει τώρα αυτό;». Μπορώ να πω ότι πολλά πράγματα άλλαξαν με το που έγινα μάνα. Δηλαδή υπολόγισα λίγο περισσότερο κάποια πράγματα που έδινε πολύ σημασία και πλέον δεν τους δίνω τόση σημασία. Επίσης, έχω πια λιγότερη αρνητική σκέψη. Γενικά με έχει βοηθήσει αυτό στη ζωή μου. Άμα σκέφτομαι δηλαδή λιγότερα αρνητικά, θα μου έρθουν περισσότερα θετικά γιατί θα είμαι και εγώ καλύτερα».

«Έδινα σημασία στα πάντα. «Αυτός είπε αυτό για μένα, ο άλλος είπε ότι δεν τραγουδάει καλά». Και στη δισκογραφία είχα πάρα πολλά θέματα. Ότι ήμουν δηλαδή πάρα πολύ διαφορετική, ότι έχω προφορά, ότι «στην Ελλάδα δεν ήμασταν έτοιμοι να δεχθούμε κάτι τόσο διαφορετικό». Είχα να πολεμήσω πάρα πολλές απόψεις με τις οποίες κιόλας δεν συμφωνούσα».

«Λέω, όχι! Γιατί μεγάλωσα σε ελληνικό σχολείο από το Γυμνάσιο, τελείωσα και το λύκειο εδώ και σκεφτόμουν πως αυτό που μου λένε δεν το έχω ζήσει. Θα υπάρχει και το μπούλινγκ και ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο σε σχέση με αυτό που μου παρουσίαζαν» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Shaya στη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.