Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σασμός – Δανάη Παππά: “Κάπως δέσαμε με την Ευγενία Σαμαρά, τώρα στα τελειώματα”

Μοιραστείτε το

Με «χρυσά γράμματα» έγραψε ο Σασμός το τέλος στην καρδιά των τηλεθεατών, το βράδυ της Δευτέρας, με την Δανάη Παππά να μοιράζεται στην κάμερα του Alpha όλα εκείνα που θα της λείψουν από το καθημερινό σίριαλ. Κι αυτό μιας και η Θεοδώρα Αγγελάκη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έμαθε πολλά στην γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Παππά εξομολογήθηκε πως «από τον Σασμό σίγουρα θα μου λείψουν όλες οι σκηνές που κάνουμε στο σπίτι του Παντελή, με την οικογένεια και συνήθως γελάμε. Έχουμε και συναίσθημα και ψάχνουμε συνέχεια το πως θα φτιάξουμε τις σχέσεις τις οικογένειας, πως θα βρεθούν όλοι οι ρόλοι μεταξύ τους».

«Νομίζω ότι θα μου λείψουν επίσης πολύ, ειδικά από την δεύτερη σεζόν, οι σκηνές που είχαμε με την Στέλλα, δηλαδή την Ευγενία Σαμαρά. Γιατί κάπως δέσαμε τώρα στα τελειώματα και νομίζω πως αυτό θα μου λείψει. Θα έχω πολλή νοσταλγία για αυτή τη δουλειά και αυτές οι σχέσεις που φτιάξαμε εδώ θα μου λείψουν πάρα πολύ».

«Είναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις στο γύρισμα και να ξέρεις ότι είναι άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν, που είναι καλά παιδιά και που ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφα. θα έχεις 10 ώρες και θα ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφα, θα μου λείψει πάρα πολύ. Το ταξίδι «Σασμός» για μένα ήταν μαγικό. Με βοήθησε η Θεοδώρα, που θα μου λείψει πολύ και αυτή, να ανακαλύψω πράγματα για τον εαυτό μου και να δοκιμαστώ πολύ. Γιατί, όπως είδαμε, η Θεοδώρα πέρασε από 40 κύματα και ήταν πολύ ωραίες οι διακυμάνσεις και οι προκλήσεις» καταλήγει η Δανάη Παππά σε αυτές τις νέες της δηλώσεις για την οριστική αυλαία της καθημερινής σειράς.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.