Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Κατσούλης: “Δεν βρεθήκαμε με τον Άρη Σοϊλέδη ούτε μία φορά όσο έλειπε η Μαρία Αντωνά”

Μοιραστείτε το

“Ξέρω την καινούρια σχέση του Άρη Σοϊλέδη αλλά την ξέρω από εκεί που την ξέρετε κι εσείς. Η Μαριαλένα ίσως να έχει βρεθεί μαζί της”.

Για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά μίλησε στο Πρωινό ο Σάκης Κατσούλης. Ο ίδιος τόνισε πως έχει κρατήσει ίσες αποστάσεις από το πρώην ζευγάρι, ενώ δεν αρνήθηκε πως η Μαριαλένα γνώριζε την καινούρια κοπέλα του Σοϊλέδη.

«Καλά πήγε αυτό. Είναι και οι δύο πολύ φίλοι μας, πέρυσι είχαμε πάει διακοπές μαζί. Δεν μου πάει η ψυχή να τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τι έχει γίνει. Η Μαρία γύρισε από ένα παιχνίδι που ήταν σε απομόνωση, δεν ήξερε τι γίνεται έξω. Ο Άρης έχει βαλθεί αρκετά από όλους. Θεωρώ ότι ούτε και οι ίδιοι μπορούν να μου πουν ακόμα τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους», είπε ο Σάκης Κατσούλης και διευκρίνισε:

«Ξέρω την καινούρια σχέση του Άρη Σοϊλέδη αλλά την ξέρω από εκεί που την ξέρετε κι εσείς. Η Μαριαλένα ίσως να έχει βρεθεί μαζί της. Νομίζω έχουν μεγαλώσει μαζί, είναι από την περιοχή μας».

«Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να μιλήσουμε ούτε με τον Άρη, ούτε με την κοπέλα, ούτε με τη Μαρία. Και η Μαρία ίσως να σκεφτεί κάτι άλλο το οποίο δεν ισχύει. Εμείς δεν βρεθήκαμε ούτε μία φορά με τον Άρη όσο έλειπε», τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.