Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πετρουτσέλι για Πιερίδη: «Όταν δίνεις την προσωπική σου ζωή φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες ότι δεν θέλω να απαντήσω» | Zappit

Μοιραστείτε το

Για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και όσα είχε πει πρόσφατα, ρώτησαν οι ρεπόρτερ τη Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια δεν θέλησε να απαντήσει σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και τόνισε αυτές οι απόψεις δεν την απασχολούν.

«Οι απόψεις αυτού του είδους δεν με απασχολούν καθόλου. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε σήμερα: «Γενικά, όταν σου κάνουν κριτική, προφανώς δεν είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Συμπαθώ τη Μαριάντα, γιατί της δόθηκε μια ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά. Πολλές φορές από την κριτική ενός ξένου, μπορεί να δεις και κάποιες αλήθειες. Πήγε εκεί, τη ρώτησαν για τη σχέση της και είπε ότι δεν θέλει να απαντήσει. Όταν όμως την προσωπική σου ζωή τη δίνεις φόρα παρτίδα, δεν μπορείς να λες ότι δεν θέλω να απαντήσω.

Δεν είναι ωραίο, από τη στιγμή που η Μαριάντα έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή, την απιστία, τον πρώην, το παιδί, τον νυν. Πρέπει να είναι πιο ισορροπημένο αυτό το πράγμα με το επάγγελμα και την προσωπική της ζωή. Εγώ λέω την άποψή μου με σεβασμό, χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τον άλλον και ούτε να τον προσβάλλω. Προφανώς η κοπέλα ενοχλήθηκε, οκ».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.