Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πέτρος Ιακωβίδης: “Αν είναι κάτι στα μέτρα μου και ταιριάζει για Eurovision, θα πήγαινα με μεγάλη μου χαρά” | Zappit

Μοιραστείτε το

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έδωσε συνέντευξη στο I Love Σου Κου και στην Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για την πορεία του στη μουσική, το αν θα ήθελε να πάει στην Eurovision και την πρόταση που είχε δεχθεί παλιότερα για talent show.

«Το πιο βιωματικό μου τραγούδι είναι το Σ’ αγαπάω σου φώναξα. Μην με ρωτήσεις παρά πέρα» είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης και συνέχισε για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision με την Μαρίνα Σάττι: «Μου αρέσει πάρα πολύ. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε. Θετική ενέργεια γιατί έχει να κάνει και με την Ελλάδα μας. Η Σάττι είναι τρομερό ταλέντο, της αξίζει και θα πάει και τέλεια. Αν κάτι μου ταιριάζει, είναι πάνω στα μέτρα μου και να ταιριάζει και για την Eurovision -επειδή έχει να κάνει και με την Ελλάδα- με μεγάλη μου χαρά θα πήγαινα».

«Πιο παλιά μου είχε γίνει πρόταση για κριτής σε talent show. Δεν έτυχε, όχι ότι δεν ήθελα. Δύσκολα για παρουσιαστής. Αν είναι να ξεκινήσουμε κάτι τέτοιο, ας πάμε πρώτα σε αυτό που ξέρω και μπορώ να πω. Αν και δεν μου αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν μου αρέσει να λέω πολύ τη γνώμη μου. Μου είναι δύσκολο για να μη στενοχωρήσω» συμπλήρωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.