Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Ετεοκλής Παύλου “καρφώνει” τον Αντώνη Κανάκη: “Τα 16 δικά τους χρόνια είναι σαν να είναι 4”

Μοιραστείτε το

Το Ράδιο Αρβύλα έσβησε χθες κεράκια για τα 16 χρόνια τηλεοπτικής του προβολής με τον Αντώνη Κανάκη να ευχαριστεί τους τηλεθεατές για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Από την άλλη ο Ετεοκλής Παύλου είχε διαφορετική γνώμη τόσο για όσα είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σε σχέση με όσους πανηγυρίζουν χωρίς να κάνουν τίποτα, όσο και για το πως μετράνε στην εκπομπή τις τηλεοπτικές σεζόν.

«Χρειάζεται για να πανηγυρίσεις κάτι δικό σου να ρίξεις κάποιον άλλον που ίσως πανηγυρίζει; Γιατί το πανηγυρίζουν κάποιοι που δεν κάνουν τίποτα… Το τίποτα για κάποιον ή για τους Ράδιο Αρβύλα μπορεί να είναι για κάποιον κάτι πολύ μεγάλο» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου εκφράζοντας τη διαφωνία του.

«Εγώ να πω, όσον αφορά τη γιορτή, ότι τα χρόνια δεν είναι 16 δικά μας γιατί είναι μία εκπομπή που είναι δύο μήνες. Δηλαδή, 4 σεζόν δικές τους είναι σαν να μία κανονική. Οπότε τα 16 σεζόν δικά τους χρόνια είναι σαν να είναι 4. Σου λέω ότι βλέπεις μία εκπομπή δύο μήνες, οπότε αν τα βάλεις κάτω είναι 4 σεζόν δικές τους. Ένα δίμηνο δικό τους είναι όλη η τηλεοπτική…» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.