Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Αντώνης Πρέκας για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, δεν θα γίνεις ποτέ πρώτη»

Μοιραστείτε το

Τα δικά του σχόλια για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας έκανε ο Αντώνης Πρέκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μαίρη Αργυριάδου, περνώντας από… κόσκινο μεταξύ άλλων την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Αυτή η συνάδελφος έκανε μία σεζόν στην τηλεόραση και ήταν λάθος που ετεροπροσδιορίστηκε ως η «Μενεγάκη της Κρήτης». Όταν είσαι η «Μενεγάκη της Κρήτης», δεν θα γίνεις ποτέ πρώτη», επισημαίνει ο Αντώνης Πρέκας για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ο Γιώργος Λιάγκας, που λέγεται ότι θα κάνει και βραδινή εκπομπή, ίσως θέλει με αυτόν τον τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω, επειδή η προηγούμενη αντίστοιχη απόπειρα δεν είχε στεφθεί με επιτυχία. Ίσως έχει αυτή τη φιλοδοξία», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή περισσότερο με νοσταλγία παρά ουσιαστικά. Η τηλεόραση δεν έχει ανάγκη τα καταξιωμένα πρόσωπα που ανακυκλώνονται και είναι και εν πολλοίς φθαρμένα, θέλει μία ανανέωση. Έχει υποστεί μία κλωνοποίηση», παρατηρεί ο Αντώνης Πρέκας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.