Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μαρίνα Σάττι: “Δεν ισχύει το δημοσίευμα, μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει ξαφνικά τέτοια πρόθεση”

Μοιραστείτε το

Η Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την πορεία του τραγουδιού «Ζάρι» και τα προγνωστικά, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, για το γούρι που έχει μαζί της και το ρούχο που θα φοράει στη σκηνή.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι αυτή. Δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε κάτι από το πως θα γινόταν στην πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα σπίτι με αυλή και φέραμε κάτι ψιλά να φάμε και να πιούμε και να παίξουμε με τους μουσικούς, αλλά δεν νομίζω πως δεν είναι κάτι αληθινό αυτό που δείξαμε. Τουλάχιστον στο lifestyle που ζω εγώ» ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

«Μου φαίνεται περίεργο ξαφνικά για την Ελλάδα και την Κύπρο από εκεί που είμαστε αγαπημένοι πάντα να υπάρχει τέτοια πρόθεση και ειδικά φέτος που είναι μία τόσο ταλαντούχα κοπέλα. Δεν νομίζω ότι ισχύει και έτσι με έχουν ενημερώσει. Πιστεύω ότι η Σίλια είναι τρομερή τραγουδίστρια και χορεύτρια. Δεν ξέρουμε ακόμα κανένας τι αξίζει, ούτε εμείς γιατί δεν έχουμε δει ακόμα τη σκηνική παρουσία» σημείωσε η Μαρίνα Σάττι.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.