Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μαριάντα Πιερίδη για Σοϊλέδη – Αντωνά: “Οι χωρισμοί είναι κάποιες φορές για καλό”

Μοιραστείτε το

«Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία.

Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός στον αέρα του Happy Day.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μίλησε και η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει συνεργαστεί με τον Άρη Σοϊλέδη στον περσινό κύκλο του J2US, εκφράζει τη δική της άποψη και εύχεται στους δυο να τα ξαναβρούν σύντομα.

«Εγώ εύχομαι να είναι απλά ένας σοβαρός καβγάς και να τα ξαναβρούν ή τουλάχιστον να γίνει αυτό που και οι δύο θέλουν πραγματικά για τη ζωή τους. Οι χωρισμοί καμιά φορά είναι για καλό, καμιά φορά τα ξαναβρίσκουμε», δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη για το ζευγάρι.

«Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά. Όσες φορές είχαμε βγει παρέα περάσαμε πολύ όμορφα. Εγώ λέω να τους αφήσουμε να βρουν την ηρεμία τους. Είναι πολύ δύσκολο να ξανακολλήσεις το γυαλί», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαριάντα Πιερίδη.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.