Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μάγδα Τσέγκου: “Ο Πέτρος ήρθε στη ζωή μου εξ ουρανού, το μονόπετρο ήταν δώρο αγάπης και όχι πρόταση γάμου”

Μοιραστείτε το

 

“Περάσαμε και τα δύσκολά μας με τον Γιώργο Αυτιά ένα διάστημα. Είναι πολύ σημαντική η δύναμη της συγχώρεσης”.

Στην Κατερίνα Νινιού και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλά η Μάγδα Τσέγκου. Η  δημοσιογράφος, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, αναφέρεται στη σχέση της με την τηλεόραση, την επιθυμία της να επιστρέψει σε αυτήν, ενώ εξομολογείται πράγματα για τον σύντροφό της.

«Σταμάτησα τη συνεργασία μου με τον Γιώργο αυτιά το 2018 – 2019 και από τότε και μετά έκανα άλλα πράγματα, τελείως διαφορετικά. Μου έκαναν πολλές προτάσεις αλλά ήταν όλες για πρωινό 06.00 ώρα, αν μου έλεγαν για κάποια άλλη ώρα θα δεχόμουν. Ειδικά την περίοδο του κορωνοϊού θα ήθελα πολύ να είμαι στην τηλεόραση. Το πρωινό ξύπνημα δε μου λείπει, έχει πολύ άγχος, μου λείπει η δουλειά», δηλώνει η Μάγδα Τσέγκου.

«Περάσαμε και τα δύσκολά μας με τον Γιώργο Αυτιά ένα διάστημα. Έχουν παρέλθει αυτά, είμαστε στο τώρα. Δεν είμαι και από τους ανθρώπους που κρατάνε κακία. Είναι πολύ σημαντική η δύναμη της συγχώρεσης», παραδέχεται η δημοσιογράφος στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού.

«Δεν αισθάνομαι ότι άφησα καθόλου πίσω την προσωπική μου ζωή, είμαι σε μία σχέση. Με τον Πέτρο είμαστε εξαιρετικά καλά, ήρθε εξ ουρανού. Το μονόπετρο δαχτυλίδι ήταν δώρο από τον Πέτρο αλλά δεν ήταν πρόταση γάμου, ήταν δώρο αγάπης», εξομολογείται αμέσως μετά η Μάγδα Τσέγκου.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.