Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λούκας Γιώρκας: «Όταν επιλέχθηκε το τραγούδι μου για τη Eurovision, οι κριτικές και οι απόψεις στην Ελλάδα ήταν κακές»

Μοιραστείτε το

«Δεν έφυγα για τη Eurovision με τις ευλογίες των περισσότερων ανθρώπων της τηλεόρασης», είπε ο Λούκας Γιώρκας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά έδωσε ο Λούκας Γιώρκας. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Eurovision.

«Ήταν συγκλονιστική εμπειρία. Δεν είχα ποτέ όνειρο ζωής να πάω στη Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε το τραγούδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η 11η θέση δεν ήταν ικανοποιητική για τη Μαρίνα Σάττι, σίγουρα θα ήθελε να βγει πρώτη. Κι εγώ το ίδιο θα ήθελα. Ο διαγωνισμός είναι απρόβλεπτος. Μπορεί ένα κοινωνικό γεγονός να αποπροσανατολίσει το κοινό και να κερδίσει άλλο τραγούδι, από αυτό που φαινομενικά είχε απήχηση», είπε αρχικά ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Λούκας Γιώρκας είπε στη συνέχεια: «Όταν επιλέχθηκε το τραγούδι μου για τη Eurovision, οι κριτικές και οι απόψεις στην Ελλάδα ήταν κακές. Δεν φύγαμε με τις ευλογίες των περισσότερων ανθρώπων που δουλεύουν στην τηλεόραση κι έχουν το βήμα να πουν την άποψή τους. Με πείσμωσε αυτό! Μου έχει συμβεί να δεχτώ αρνητικές κριτικές και μετά να μου ζητήσουν συγγνώμη. Στην εποχή μας βιώνουμε μια υποκρισία. Όποιος μας “χαϊδεύει” τον αγαπάμε και όποιος μιλάει κακά τον μισούμε ή τον κάνουμε cancel».

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.