Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λάκης Γαβαλάς για το επίμαχο περιστατικό με τον μοναχό: “Του τράβηξα το μούσι, με φώναξε π…στη μέσα στο αεροπλάνο”

Μοιραστείτε το

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media το περιστατικό που κατέγραψε ο Λάκης Γαβαλάς με το κινητό του τηλέφωνο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος, όταν δέχτηκε ερωτήσεις από μία ομάδα μοναχών από τη Ρωσία για το αν ο ίδιος είναι άνδρας ή γυναίκα.

Ο Λάκης Γαβαλάς αντέδρασε άμεσα επιστρέφοντας την ερώτηση: «Εσύ τι είσαι;» και ένας από τους καλόγηρους απάντησε ότι είναι μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις», σχολίασε ο γνωστός σχεδιαστής.

Το πρωινό του Σαββάτου (18/5) ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» για το επίμαχο περιστατικό.

«Με στεναχώρησε το γεγονός γιατί το σπίτι μου είναι δίπλα στην εκκλησία, στον Άγιο Διονύσιο. Με πιάνουν ευλαβικές στιγμές στη ζωή μου, ακούω τις καμπάνες και δυστυχώς μετά απ’ αυτό άκουσα πάρα πολλά από μηνύματα για το πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι. Εγώ θέλω ο κόσμος να πιστεύει, να ανάβει το κερί του», δηλώνει ο γνωστός σχεδιαστής στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Πηγαίνω στην αίθουσα και με το που αφήνω την τσάντα μου, γυρίζει αυτός και με γεμάτο το στόμα με φαγητό με ρωτάει: είσαι άντρας ή γυναίκα; Παίρνω εγώ το κινητό μου και του λέω «σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση εδώ»… για να μην έχω την ευθύνη ότι τον καταγράφω κρυφά», περιγράφει ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέχεια.

«Μου ξαναλέει το ίδιο και του απαντάω: εσένα αυτό σου έχει πει ο Θεός να λες; Τελευταία στιγμή μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο, αυτοί καθόντουσαν στην πρώτη θέση και ξαφνικά μου λέει: «πού…ης! πού…ης!». Ταράχτηκα και το είδαν και οι άνθρωποι δίπλα και μου είπαν: αν θέλεις να έρθουμε ως μάρτυρες, θα έρθουμε», αφηγείται ο σχεδιαστής.

«Με έπιασε μια κακία και του τράβηξα το μούσι, γιατί εκείνη τη στιγμή θεωρούσα ότι εκπροσωπώ ανθρώπους που πιστεύουν στην Εκκλησία, κάνουν δωρεές, προσεύχονται για πράγματα που τους συμβαίνουν. Αν η Εκκλησία θεωρήσει ότι πρέπει να τους βάλει σε τάξη, ας τους βάλει», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Λάκης Γαβαλάς.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.