Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κατερίνα: “Το χειρότερο ήταν η ντροπή, νόμιζα ότι κράτησε σαν αιώνας αυτή η στιγμή”

Μοιραστείτε το

“Νόμιζα ότι δεν το ζούσα αυτό και έβλεπα τους μπροστινούς να με κοιτάνε απλά με ανοιχτό το στόμα” περιγράφει η Κατερίνα.

Την κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα φιλοξένησε η Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Παρασκευής στο Action 24. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια κλήθηκε να μιλήσει για όλα όσα έχει συναντήσει μέχρι τώρα στη σύντομη της διαδρομή στον χώρο του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικά έχω παρατηρήσει κάτι, μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η αποθέωση του καλλιτέχνη στα μαγαζιά όσο ότι ο καλλιτέχνης εκείνη τη στιγμή έχει πάρει τον ρόλο του ψυχαγωγού και ο κόσμος βγαίνει έξω για να διασκεδάσει. Κλείνει δηλαδή λίγο προς τα εκεί».

«Μια στιγμή, που δεν μου άρεσε καθόλου αλλά είχε σίγουρα πλάκα για τους από κάτω, ήταν που έχω πέσει μια φορά στην πίστα. Επιτυχία! Φοράω κοντό τακούνι σχεδόν πάντα αλλά τότε είχε τρύπα η σκηνή. Παραλίγο δεν χτύπησα. Βέβαια εκείνη τη στιγμή και να είχα χτυπήσει, θα είχα συνεχίσει να τραγουδάω και θα έβλεπα μετά τη συνέβη. Δόξα τω Θεώ όμως, μια χαρά».

«Το χειρότερο ήταν η ντροπή, νόμιζα ότι κράτησε σαν αιώνας αυτή η στιγμή και τα δευτερόλεπτα. Νόμιζα ότι δεν το ζούσα αυτό και έβλεπα τους μπροστινούς να με κοιτάνε απλά με ανοιχτό το στόμα» συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Κατερίνα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο talk show της Αθηναϊδας Νάγκα το βράδυ της Παρασκευής.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.