Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ηλίας Αλεξίου: «Χρησιμοποιούμε πλέον τεχνικές στο Chase για να μη βλέπουν οι παίκτες τις απαντήσεις μας»

Μοιραστείτε το

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Πέννυ Γιαννοπούλου μίλησε ο Ηλίας Αλεξίου. Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής απάντησε, φυσικά, για το Chase.

«Στο παρελθόν συμμετείχα σε πολλά τηλεπαιχνίδια, γι’ αυτό δεν είχα άγχος στο πρώτο επεισόδιο του Chase. Είχα άγχος για το ρόλο του Αδέκαστου, γιατί από παίκτης έγινα πρωταγωνιστής σε τηλεπαιχνίδι. Κάποιες φορές γελάμε εξαιτίας μιας ευαίσθητης φρασεολογίας που έχουν οι ερωτήσεις», είπε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου.

Ο Ηλίας Αλεξίου είπε στη συνέχεια: «Το όνομα “Αδέκαστος” μου προτάθηκε από την παραγωγή και σημαίνει αυτός που «δεν χαρίζει κάστανα». Σταματάμε τουλάχιστον 2-3 φορές στο γύρισμα από τα γέλια, εξαιτίας μιας παράξενης ερώτησης ή μιας εκφοράς λόγου που είναι αστεία. Η παραγωγή και οι Chasers χρησιμοποιούμε πλέον τεχνικές για να μη βλέπουν οι παίκτες τις απαντήσεις μας κι έτσι διαφυλάσσουμε την αξιοπιστία».

Κλείνοντας, ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: «Όσοι με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με αποκαλούν Αδέκαστο. Στην κανονική μου απασχόληση, όταν μπαίνω κάπου και κάνω έναν έλεγχο, φεύγοντας μου λένε “τιμή μας που μας έκανε έλεγχο ο Αδέκαστος”».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.