Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Η Ελένη Μενεγάκη πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να κάνει μια μεγάλη οικογένεια»

Μοιραστείτε το

«Η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει σε μια ανάλαφρη εκπομπή που κάνει, να απαντήσει έτσι όπως πρέπει σε ανθρώπους που εκφέρουν επικίνδυνη άποψη».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά έδωσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά, τον Ζερόμ Καλούτα και τη Μαρίνα Σάττι.

«Καλά κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας και είναι αυστηρός απέναντι στον Κασσελάκη, δεν του φέρθηκε έτσι όπως θα έπρεπε. Η Ελένη Μενεγάκη πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Όλα της τα όνειρα τα έκανε πραγματικότητα.

Η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει σε μια ανάλαφρη εκπομπή που κάνει, να απαντήσει έτσι όπως πρέπει σε ανθρώπους που εκφέρουν επικίνδυνη άποψη. Αυτοί που μίλησαν έτσι στον Λάκη Γαβαλά δεν είναι άνθρωποι, είναι ζώα. Όταν φέρεσαι έτσι, σημαίνει ότι και το μοναστήρι που τους φιλοξενοί είναι αλήτικο. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει λεβεντιά!», είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είπε στη συνέχεια: «Η Eurovision σχολιάστηκε κυρίως λόγω Ζερόμ Καλούτα, ο Θανάσης Αλευράς ήταν πιο διαβασμένος μετά τον πρώτο ημιτελικό. Ο Ζερόμ θεώρησε ότι είναι ο μεγάλος θριαμβευτής. Ήταν τόσο χάλια ο σχολιασμός που θα έλεγε κανείς ότι έγινε επίτηδες. Εγώ είδα ότι η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν καθ’ όλη τη διάρκεια, συμφωνώ με την κίνησή της εκείνη τη στιγμή».

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.