Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό και στεναχωρήθηκα, το έπαιξαν όλες οι εκπομπές» | Zappit

Μοιραστείτε το

Είμαι πλέον προσεκτική στο πώς θα δίνω συνεντεύξεις. Δεν αντέχω την κακή αναπαραγωγή των λεγομένων μου γιατί επηρεάζει την οικογένειά μου», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Έρη Βαρδάκη παραχώρησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός απάντησε και για τη λέξη “φλώρος” που είπε για τον σύζυγό της και το οποίο παρεξηγήθηκε από πολλούς.

«Μου έκαναν μια ανάλογη ερώτηση για το προξενιό και είπα ότι κι εγώ με τον άντρα μου γνωριστήκαμε με προξενιό. Δεν εννοώ προξενιό με την παλιά έννοια, που οι γυναίκες έπαιρναν έναν άντρα που δεν τον ήθελαν. Ανέφερε στη συνέντευξη το πώς θέλω τον άντρα και μου ξέφυγε κάποια στιγμή η λέξη φλώρος. Και έλεγαν σε κάποιες εκπομπές “καλά, είπε τον άντρα της φλώρο;” και στεναχωρήθηκα. Το είπα τόσο τρυφερά και γλυκά, ο άντρας μου το άκουσε και γέλασε», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε στη συνέχεια: «Πόσο άσχημο είναι να λες κάτι με τόση τρυφερότητα, που μπορεί όντως η λέξη να ήταν άκομψη, αλλά δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο που τη λέει ο άλλος; Ήταν άσχημο, το έπαιξαν όλοι την επόμενη μέρα και φτάνεις σε σημείο να πεις ότι δεν θέλω να ξαναδώσω συνέντευξη. Είμαι πλέον προσεκτική στο πώς θα δίνω συνεντεύξεις. Δεν αντέχω την κακή αναπαραγωγή των λεγομένων μου γιατί επηρεάζει την οικογένειά μου».

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.