Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ελεονώρα Μελέτη – Θανάσης Πάτρας: Η διαφορετική έναρξη στο MEGA Καλημέρα και τα συγκινητικά λόγια των συνεργατών

Μοιραστείτε το

Διαφορετική ήταν η έναρξη του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης (18/4), αφού ο Θανάσης Πάτρας ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής νωρίτερα από το αρχικώς προγραμματισμένο. Σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στα Μέσα, τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές ως υποψήφιοι περνούν από σήμερα στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ.

Το γεγονός αυτό οδήγησε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κατεβαίνει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, στην απομάκρυνση από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας και τη θέση της ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας για τις ημέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής την 1η Μαΐου.

«Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με τη φιλική μας συντροφιά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι εδώ μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια».

Λίγα λεπτά μετά, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο παράθυρο του MEGA Καλημέρα μέσω Skype, θέλοντας να πει το δικό της αντίο στους τηλεθεατές της εκπομπής και να μιλήσει για τη νέα πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.