Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ελένη Τσολάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη – “Μας ζητούσαν τη σακούλα! Το διανοείστε;”

Μοιραστείτε το

“Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα στον Alpha πίστευα ότι κάθε κίνηση της Ελένης Μενεγάκη θα πρέπει να διδάσκεται στο πανεπιστήμιο”.

Τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού». Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ εξέφρασε την άποψή της για τη δυναμική που έχει η συνάδελφό της στις διαφημιστικές καμπάνιες των εταιρειών, οι οποίες επιλέγουν να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στην εκπομπή της.

«Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα στον Alpha πίστευα ότι κάθε κίνηση της Ελένης Μενεγάκη θα πρέπει να διδάσκεται στο πανεπιστήμιο, για το πώς πρέπει επικοινωνιακά να χειρίζονται οι άνθρωποι της καριέρες τους και την εικόνα τους», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Όλος ο κόσμος αυτό ανεβάζει πλέον στα social, είναι η νέα τάση να δείχνουμε την καθημερινότητά μας αφιλτράριστα», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια της συζήτησης και όταν η κουβέντα εστίασε στα νούμερα τηλεθεάσης και την εμπορική δυναμική της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε: «Τα νούμερα τα βλέπουμε μόνο εμείς. Ο κόσμος και οι εμπορικές διευθύνσεις των καναλιών δεν ενδιαφέρονται για το αν κάνεις 3 ή 5%».

«Οι διαφημιστικές εταιρείες ενδιαφέρονται για τα νούμερα που κάνει κάθε λογαριασμός στο Μέσο που θέλουν να διαφημιστούν. Αν δουν ότι εγώ έχω 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και έχω engangement, δεν πα’ να κάνω 1% τηλεθεάση. Μπορεί να μην έρθουν να τοποθετηθούν στην εκπομπή μου αλλά στα social, σαν μονάδα και σαν brand, θα έχω τη δυναμική μου», τόνισε.

«Ήμουν χθες στο event μιας εταιρείας και μιλούσα με τους ανθρώπους, που μέσα στα χρόνια έχουν τοποθετήσει τα προϊόντα τους στην εκπομπή της Ελένης. Μου λέει μία κυρία: πηγαίνουμε και βγάζουμε το προϊόν, το είχαμε βάλει σε μία σακούλα και σε κάποια στιγμή η Ελένη την πήρε στα χέρια της. Είχαμε εκατοντάδες τηλεφωνήματα στην εταιρεία που μας ζητούσαν τη σακούλα! Το διανοείστε; Ζητούσαν τη σακούλα!», περιέγραψε στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.