Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δημήτρης Κόκοτας – Η Ματίνα Παγώνη έδωσε τα τελευταία νέα για την υγεία του τραγουδιστή: “Είναι δύσκολα τα πράγματα”

Μοιραστείτε το

“Αυτά είναι βαριά περιστατικά. Δεν μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή σε κέντρο αποκατάστασης”.

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο Δημήτρης Κόκοτας, δύο μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις πρόβες του J2US, το οποίο τον οδήγησε στη ΜΕΘ. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται για περίπου 60 ημέρες νοσηλευόμενος χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη έδωσε νωρίτερα σήμερα (24/6) τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, το έχω ξαναπεί. Υπάρχει μία σταθερότητα όσον αφορά την κλινική του εικόνα αλλά η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές που αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω ότι ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει, για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει ο άνθρωπος όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του», περιγράφει η Ματίνα Παγώνη.

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι γίνονται καθημερινά απεικονιστικές εξετάσεις όσον αφορά την πορεία της νόσου του εγκεφάλου. Τα προβλήματα αυτά υπήρχαν από την αρχή και χρειάζονται χρόνο για να αποκατασταθούν. Σιγά-σιγά βελτιώνεται η κλινική εικόνα», συμπληρώνει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για τον γνωστό τραγουδιστή.

«Επειδή με ρωτάτε γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος, τα περιστατικά είναι βαριά περιστατικά. Πιστεύω να βοηθήσει ο οργανισμός του, να βελτιωθεί και να πάει στο σπίτι του. Προς το παρόν χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο, να παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών και εκείνοι θα κρίνουν πόσο ακόμα θα διαρκέσει αυτό. Δεν μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή σε κέντρο αποκατάστασης», ξεκαθαρίζει κλείνοντας η Ματίνα Παγώνη.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.