Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χείμαρρος ο Αντώνης Κανάκης για τα Τέμπη: “Σε πιάνει μπόχα και αηδία από τα παιχνίδια τους… είναι από ταινία βγαλμένο”

Μοιραστείτε το

Στην τραγωδία των Τεμπών εστίασε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το νέο επεισόδιο για τους Boomers του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε η νέα συζήτηση που άνοιξε τα τελευταία 24ωρα στην Βουλή, ύστερα από την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση, αλλά και το δημοσίευμα του Βήματος περί μονταζιέρας.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε σε πολύ αυστηρό τόνο πως «ο υπουργός δικαιοσύνης μίλησε για την μονταζιέρα, η οποία και εμφανίστηκε ξανά μετά από έναν χρόνο. Ένα ακόμα δυστύχημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια. Πολιτικά, κομματικά, επιχειρηματικά. Πραγματικά είναι αυτή η μπόχα και η αηδία που σε πιάνει, όταν σκέφτεσαι ότι, αντί να πέσουν επάνω με τα μούτρα όλοι οι μηχανισμοί αυτής της χώρας για την ουσία αυτής της ιστορίας, για την προστασία του Έλληνα πολίτη, για να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν, για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να βγει η αλήθεια, χρησιμοποιούν όλο αυτό το πράγμα για να παίζουν τα διάφορα παιχνίδια τους με τις διάφορες σκοπιμότητες».

«Και ναι, παίζονται επιχειρηματικά παιχνίδι. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπήρχε μονταζιέρα και μάλιστα η ίδια η κυβέρνηση δεν το διαψεύδει αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό! Και αυτό αποκαλύπτει και τη δημοσιογραφία, προσέξτε να δείτε! Η υπόθεση της μονταζιέρας έγινε θέμα για λίγο, πολύ γρήγορα αφού ξεκίνησε η υπόθεση με τα Τέμπη. Από τότε μέχρι τώρα, όλοι οι δημοσιογράφοι… τίποτα. Κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το τόσο ασήμαντο θέμα της μονταζιέρας. Τώρα ξαφνικά χαμός, 14 μήνες μετά για ένα γεγονός που είναι από ταινία βγαλμένο».

«Το χειρότερο όμως είναι ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια θα αρχίσει να χάνεται η ουσία σιγά σιγά. Και η ουσία είναι ότι η μονταζιέρα έγινε. Θα μας απαντήσει ποτέ κανένας ποιος, τόσο γρήγορα, μπήκε στη διαδικασία να κάνει αυτό το μοντάζ; Γιατί το έκανε αυτό το μοντάζ; Τι ήθελε να κρύψει και από ποιον πήρε εντολή; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν; Γιατί δεν είναι απλά ερωτήματα αυτά, είναι απίστευτα πράγματα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αντώνης Κανάκης στη νέα τηλεοπτική του τοποθέτηση για την τραγωδία των Τεμπών, μέσα από τους Boomers του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.