Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Απήυδησε ο Αντώνης Λουδάρος: “Αυτό έχει μια δυσκολία, σου παγώνει την καρδιά και την ψυχή σου”

Μοιραστείτε το

“Πως θα σταματήσει αυτό; Κάτι πρέπει να γίνει, δεν είναι ζωή αυτό” υπογραμμίζει, μεταξύ πολλών άλλων, ο Αντώνης Λουδάρος.

Ο Αντώνης Λουδάρος συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν έκρυψε την προσωπική του οργή για την τοξικότητα που επικρατεί πια στην καθημερινότητα σε συνδυασμό με την ευρύτερη έξαρση της βίας στην κοινωνία.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Λουδάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω πια ό,τι κάνω, από δω και πέρα, να μου προκαλεί γαλήνη και να με ευχαριστεί. Να με πηγαίνει προς την ευτυχία. Δεν θέλω άλλη τοξικότητα, δεν μπορώ άλλο. Η καθημερινότητα μας, όπως βλέπετε και εσείς, είναι πολύ δύσκολη. Δεν τολμάς να ανοίξεις την τηλεόραση, δεν τολμάς να σκρολάρεις σε ειδήσεις. Δεν ξέρεις τι να εμπιστευτείς και αυτό έχει μια δυσκολία γιατί σου παγώνει την καρδιά και την ψυχή σου».

«Σε κάνει να βάζεις τέτοιον τοίχο, με τόσο κακά πράγματα που συμβαίνουν, που σε σκληραίνουν και φεύγει κάτι ανθρώπινο από όλη αυτή την ιστορία. Δηλαδή όλοι για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό κάθε φορά, γιατί κάθε μέρα γίνεται ένας φόνος ή οτιδήποτε άλλο, οπότε λες «κάθε μέρα έτσι θα πηγαίνει;». Παιδιά, πρέπει να σταματήσει».

«Αναρωτιέσαι πως θα σταματήσει αυτό το πράγμα. Το κράτος θα κάνει κάτι γι’ αυτό ή κάνει κάτι; Πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα; Κάτι πρέπει να γίνει, δεν είναι ζωή αυτό» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αντώνης Λουδάρος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.