Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αντέδρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη: “Γιατί να είμαι στο MEGA; Η συνεργασία μας έχει ολοκληρωθεί”

Μοιραστείτε το

“Δεν έχω κάνει ούτε θα κάνω κάποια συζήτηση με το MEGA. Θα υπάρξει ένα μάζεμα του χρόνου τηλεοπτικά”.

Την Αφροδίτη Γραμμέλη εντόπισε η κάμερα του «Γεια Σου» σε κοσμική της έξοδο το βράδυ του Σαββάτου (15/6). Η γνωστή τηλεκριτικός και δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον αλλά και τα σενάρια που διαδίδονται γενικότερα γύρω από τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες.

«Θεωρώ ότι θα γίνει ένα μάζεμα του χρόνου, γιατί ούτως ή άλλως τα οικονομικά γύρω μας είναι λίγο δύσκολα πια και θα ακολουθήσει και η τηλεόραση, γιατί άνοιξε πάρα πολύ η τηλεοπτική βεντάλια», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν θεωρώ ότι έχει κάτσει η μπίλια στα τηλεοπτικά. Πολλοί είναι ακόμη σε διαπραγμάτευση, τουλάχιστον 4-5 παρουσιαστές πρώτης γραμμής. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που, ενώ είναι σε τελική φάση διαπραγματεύσεων, δεν έχουν υπογράψει», σημειώνει η γνωστή τηλεκριτικός.

«Δεν έχω κάνει ούτε θα κάνω κάποια συζήτηση με το MEGA. Γιατί να είμαι στο MEGA; Έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία μας πολύ όμορφα και πολύ γλυκά», ξεκαθαρίζει η Αφροδίτη Γραμμέλη σε άλλο σημείο.

«Την Ελεονώρα ο κόσμος την αγαπάει, για μένα σημαίνει πολλά η εκλογή της και για τους λόγους που εκπομπή μας δεν πήγε καλά. Ξέρω ότι έχει δύο πολύ καλές τηλεοπτικές προτάσεις, έχω μιλήσει μαζί της, θα αποφασίσει το καλύτερο για εκείνη», απαντά σε σχετική ερώτηση για την πρώην συνεργάτιδά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.