Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ξαπλωμένος στο χειρουργικό τραπέζι, είπα στον γιατρό πως ότι κι αν συμβεί, έχω ζήσει ωραία ζωή»

Μοιραστείτε το

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega καλημέρα» ήταν σήμερα ο Αιμίλιος Χειλάκης, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του πριν από χρόνια.

«Η περιπέτεια της υγείας μου έχει συμβεί πριν από δώδεκα χρόνια. Σχεδόν πια δεν ανήκει στον Αιμίλιο που είναι τώρα, είναι πολλά χρόνια πριν. Η περιπέτεια της υγείας μου μού έδειξε ότι με έναν γιατρό που σε χειρουργεί μπορείς να γίνεις φίλος. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου πονάνε πάντα περισσότερο από σένα.

Εγώ μπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο, οι άλλοι έκλαιγαν έξω. Εγώ, ο γυμνός στο τραπέζι με τους ορούς και έτοιμος για την αναισθησία, είπα στον γιατρό “μην ανησυχείς, ότι κι αν συμβεί, εγώ έχω ζήσει πολύ ωραία ζωή”. Και μου απάντησε μετά “μου κάνεις πλάκα; Μου έφερες όλη την ευθύνη σε μένα;”», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόσθεσε: «Εγώ εκείνη τη στιγμή έκανα έναν απολογισμό ζωής, στα 42 μου, εφόσον τότε μου ήρθε μια πολύ μεγάλη κρίση αρρώστιας, να κοιτάξω τι έχω κάνει. Και μια χαρά ήμουν, έλεγα, τουλάχιστον».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.