Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: «Μικρά συζυγικά εγκλήματα» στη σκηνή του Θεάτρου Αυλαία

Μοιραστείτε το

Τα «Μικρά συζυγικά εγκλήματα» του Eric-Emmanuel Schmitt και σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια έκαναν πρεμιέρα χθες και θα παρουσιάζονται έως και τις 31 Μαρτίου στο Θέατρο Αυλαία, στη Θεσσαλονίκη. Η Ναταλία Τσαλίκη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος πρωταγωνιστούν υποδυόμενοι ένα ζευγάρι.

Για το έργο «Μικρά συζυγικά εγκλήματα» μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Μέρα με χρώμα» η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη, τονίζοντας πως η χθεσινή πρεμιέρα της παράστασης έγινε με μεγάλη επιτυχία καθώς ο κόσμος ήταν πολύ συμμετοχικός, ελπίζοντας πως έτσι θα πάει και τις επόμενες ημέρες.

“Η παράσταση έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο, καθώς αγγίζει τον πυρήνα της οικογένειας, τον άνδρα και την γυναίκα με όλα τα χαρακτηριστικά του αρσενικού και του θηλυκού αντίστοιχα. Είναι σημαντικό να τα πηγαίνει καλά ο άνδρας με την γυναίκα σε μία συζυγική σχέση, αλλά και ο πατέρας με τη μητέρα. Αν δεν υπάρχει ένας υγιές περιβάλλον και ο πυρήνας είναι άρρωστος, είναι αναμενόμενο να επηρεαστούν και τα παιδιά. Το έργο ακόμα παρουσιάζει τον χαρακτήρα της γυναίκας, την ευαισθησία, αλλά και την ανάγκη να εξαρτηθεί από τον άνδρα, αλλά και την μεριά του άνδρα που προσπαθεί να τα ρίχνει όλα κάτω από το χαλί, γεγονός που κάνει την παράσταση απόλυτα αληθινή, ρεαλιστική και έχει ταυτιστεί τόσο πολύ ο κόσμος”, πρόσθεσε η κα Τσαλίκη.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.