Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Τζώρτζης Παπαδόπουλος στη “Μέρα με Χρώμα”

Μοιραστείτε το

Σε δύο παραστάσεις συμμετέχει αυτήν την περίοδο ο ηθοποιός Τζώρτζης Παπαδόπουλος που μίλησε στην ΕΡΤ3. Πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ένα Μηδέν Τέσσερα” στο Θέατρο Νους σε σκηνοθεσία Γιώργου Τριανταφύλλου.

Το έργο είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία γυναικοκτονίας. Η δολοφονία μιας γυναίκας φέρνει πέντε ανθρώπους, κλεισμένους σε ένα δωμάτιο με έναν κοινό στόχο. Ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά τους και πρέπει να αποκαλυφθεί. Θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το παιχνίδι απόδοσης της δικαιοσύνης, που τους φέρνει υπόλογους με την ωμή αλήθεια και τα μη ειπωμένα ψέματα και μυστικά; Το τέλος θα τους βρει όλους αντιμέτωπους με τις πράξεις τους και κανείς δεν θα φύγει ίδιος και ανεπηρέαστος.

Εξάλλου ο Τ. Παπαδόπουλος συμμετέχει και στην παράσταση “Ζάχαρη” στο Θέατρο Μπάγκειον σε σκηνοθεσία Νεκτάριου Λιονάκη και διασκευή της Ράνιας Καλλάρη.

Σε ένα δυσμενές πείραμα τρεις άνθρωποι προσπαθούν να απεξαρτητοποιηθούν από τις εμμονές τους. Πως θα το καταφέρουν όμως αυτό όταν τους είναι αδύνατο να πιστέψουν στον εαυτό τους; Ο Θεός είναι αποφυγή της πραγματικότητας ή λύση; Η ψυχανάλυση; Πώς θα μπορέσουν ευάλωτοι να αντιμετωπίσουν την ασφυκτική καθημερινότητα; Τα απανωτά ερεθίσματα; Τι μηχανισμούς αναπτύσσουν για να… την βγάλουν καθαρή; Απαντήσεις σε όλα αυτά τα τραύματα ψάχνουν στο Μπάγκειον ξενοδοχείο ο Τζώρτζης Παπαδόπουλος, η Κάτια Νεκταρίου και ο Αργύρης Λάμπρου υπό την συμβουλευτική του Νεκτάριου Λιονάκη σε μία παράσταση που πρωταγωνιστές είναι η απουσία, ο εγκλεισμός, η μοναξιά, ο σαρκασμός, η ειρωνεία, η καταδίκη να είμαστε οι άνθρωποι αυτοί που είμαστε.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.