Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κέρκυρα: Η πριγκίπισσα Σίσσυ “επιστρέφει” με πρωτοβουλία του ΔΗΠΕΘΕ

Μοιραστείτε το

Το νέο πρωτότυπο έργο “Sissy in Heaven”, βασισμένο στη ζωή και τον αδόκητο θάνατο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, της θλιμμένης αυτοκράτειρας της Αυστρίας, που έγραψε κατόπιν παραγγελίας του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας, με πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο την Άντζελα Γκερέκου, θα παρουσιαστεί 14,15 και 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο.

Το έργο διαδραματίζεται σε έναν ‘ου-τόπο’, (Καθαρτήριο- Παράδεισο;), όπου σημασία δεν έχει ο χρόνος, οι εποχές, οι τίτλοι, η καταγωγή, τα χρήματα, παρά μόνον η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ. Οι προσωπικές ιστορίες του καθενός από τους πρωταγωνιστές, της Πριγκίπισσας ΣΙΣΣΥ, του δολοφόνου της, ΛΟΥΙΤΖΙ ΛΟΥΚΕΝΙ, της μητέρας του ΛΟΥΪΖΑΣ, του γιου της ΣΙΣΣΥ, πρίγκιπα ΡΟΔΟΛΦΟΥ, καθώς και της ερωμένης και ξαδέλφης του ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΤΣΕΡΑ, ακόμα και του δασκάλου της ΣΙΣΣΥ, του έλληνα διανοούμενου και σκηνοθέτη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟΥ παρουσιάζονται μέσα από το πρίσμα της συγχώρεσης και της αγάπης, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Άντζελα Γκερέκου .

Θα ήθελα να αφιερώσω το έργο στη συνάδελφο Χρύσα Σπηλιώτη, που χάθηκε στο Μάτι και η οποία είχε την αρχική ιδέα για τη συγγραφή του και μου είχε προτείνει το ρόλο, πρόσθεσε η κα Γκερέκου.

Περισσότερα εδώ

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.