Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μητσοτάκης: Συνεχής η μάχη κατά της ακρίβειας -Αυστηροί έλεγχοι για τις τιμές, ίδιες ή χαμηλότερες από τις περσινές

Μοιραστείτε το

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για την επάρκεια και τις τιμές των προϊόντων ενόψει και του Πάσχα.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι συνεχής, ενώ επεσήμανε πως αποκλιμακώνεται ο πληθωρισμός. Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τους αυστηρούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στην αγορά. «Οι έλεγχοι συνεχίζονται για να μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα σε τιμές αντίστοιχες ή χαμηλότερες από τις περσινές».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην επίσκαψη του πρωθυπουργού στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Αυστηροί έλεγχοι στις τιμές -Ιδιες ή χαμηλότερες από τις περσινές

«Πριν λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός, στην επίσκεψή του στην Λαχαναγορά του Ρέντη επεσήμανε: «Σε αυτή τη συγκυρία αυτές οι επισκέψεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια έτσι ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές. Αγωνιζόμαστε, με αυστηρούς ελέγχους στην αγορά και σε συνεννόηση πάντα με όλη την εφοδιαστική αλυσίδα να μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα τα οποία θα είναι σε τιμές αντίστοιχες είτε χαμηλότερες από τις περσινές. Ο αγώνας κατά της ακρίβειας, έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι ένας αγώνας συνεχής. Έχουμε όμως για πρώτη φορά ενθαρρυντικά δείγματα ότι και ο επίμονος πληθωρισμός στα τρόφιμα φαίνεται να αρχίζει πια να κάμπτεται και όπως είπα έχουμε πια και πτώση τιμών που τελικά αυτό είναι το ζητούμενο προκειμένου να ανακουφιστεί το μέσο νοικοκυριό».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.