Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χαρδαλιάς: Οι σημερινές Εκλογές είναι σημαντικές – Η συμμετοχή όλων μας δίνει μήνυμα παντού

Μοιραστείτε το

«Οι σημερινές Εκλογές είναι σημαντικές. Αφορούν στην πορεία της πατρίδας μας στο αύριο! Τη θέση της στην Ευρώπη! Τον ρόλο της στα τόσο σημαντικά που συμβαίνουν γύρω μας. Η συμμετοχή όλων μας δίνει μήνυμα παντού! Για αυτό και αξίζει όλοι να πάμε για πέντε λεπτά και να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, όποια κι αν είναι η επιλογή μας», υπογράμμισε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο περιφερειάρχης Αττικής προσήλθε στην κάλπη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γιώτα και τη μεγαλύτερη κόρη του Ιωάννα. Ευδιάθετος και χαμογελαστός, συνομίλησε με τους πολίτες που είχαν προσέλθει από νωρίς στο εκλογικό κέντρο, ενημερώθηκε από τους δικαστικούς αντιπροσώπους για την εκλογική διαδικασία και χαιρέτησε τους εκλογικούς αντιπροσώπους όλων των κομμάτων στο προαύλιο του σχολείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας παραμένουν από νωρίς το πρωί στις θέσεις τους στο Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλότητα της εκλογικής διαδικασίας για 3.011.370 ψηφοφόρους, σε 8 εκλογικές περιφέρειες, 4.648 εκλογικά τμήματα και στους 66 Δήμους της Αττικής.

Το Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο ΣΕΦ είναι επίσης επιφορτισμένο για τη μετάδοση, το βράδυ της Κυριακής, των εκλογικών αποτελεσμάτων από τους Δήμους όλης της Αττικής στο Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΙΡΙΔΑ 2.0», το οποίο θα λειτουργεί επικουρικά ως παράλληλη δικλείδα ασφαλείας, ειδικά για την Αττική.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.