Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Υπόθεση Λύτρα: «Βαριά χτυπημένη η σύζυγος» – Πώς περιγράφει την έφοδο στο σπίτι της

Μοιραστείτε το

Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα. Ο δικηγόρος της 37χρονης συζύγου του γνωστού δικηγόρου είπε στο δικαστήριο ότι η γυναίκα είναι βαριά χτυπημένη και δε μπορεί να έρθει στο δικαστήριο. Ζήτησε να επιβληθεί από το δικαστήριο περιοριστικός όρος η πρώην σύζυγος να μην πλησιάζει το σπίτι της 37χρονης. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δε μπορεί να επιβάλλει τέτοιο όρο λόγω της φύσης του αδικήματος και του πλαισίου ποινής.

Σημειώνεται ότι μηνυση για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, και απειλή υπέβαλε η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου σε βάρος τριών προσώπων. Του συζύγου της, της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και ενός δικηγόρου.

«Αντιληφθήκαμε και οι τρεις να ανοίγει εξώπορτα του σπιτιού»

Όπως ανέφερε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα στις Αρχές «βρισκόμουν στην οικία μου μαζί με τους γονείς μου και αφού έχω επιστρέψει λίγη ώρα με περιπολικό από την ψυχολογική υποστήριξη που δέχομαι, στην οποία με πηγαίνουν και με φέρνουν αστυνομικοί, αντιληφθήκαμε και οι τρεις να ανοίγει εξώπορτα του σπιτιού. Να σημειώσω ότι κλειδιά του σπιτιού υπάρχουν τρία.

»Δυο ζευγάρια κλειδιά που έχω εγώ στην κατοχή μου και ήταν μέσα στο σπίτι και ένα ακόμα το οποίο, ο μόνος που έχει στην κατοχή του είναι ο κατηγορούμενος σύζυγος μου και τα οποία προφανώς ο ίδιος δεν παρέδωσε στις ανακριτικές αρχές όταν έλαβε γνώση της διάταξης του περιοριστικού όρου της μετοίκησης. Αμέσως πάτησα το μπουτόν πανικού που μου έχει χορηγηθεί από την αστυνομία…».

Πρόσθεσε «από τα παράθυρα είδαμε να έχουν έρθει στον χώρο ο δικηγόρος, η πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου και οι μεγάλη κόρη του συζύγου μου» ενώ τόνισε «άνοιξα την εσωτερική πόρτα του σαλονιού τους ζήτησα να φύγουν γιατί δεν είμαι καλά και να σεβαστούν την κατάσταση μου και να μείνει μόνο το παιδί».

Σύμφωνα με την περιγραφή της «η πρώην σύζυγος φώναζε “θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε τα πράγματα του Αποστόλη”. Ο δε συνεργάτης – δικηγόρος άρχισε να βλαστημάει με απειλητικό ύφος και εκφράσεις. Ταράχτηκα πάρα πολύ και λιποθύμησα και κλήθηκε το ΕΚΑΒ από τον αστυνομικό».

Ο δικηγόρος του γνωστού ποινικολόγου, ανέφερε ότι το γραφείο του κ. Λύτρα είχε έρθει σε συνεννόηση με την 37χρονη σύζυγό του προκειμένου άνθρωποι από το περιβάλλον του να πάρουν πράγματά του. Δεν παραβίασε κανέναν περιοριστικό όρο, ουδέποτε εστάλη απειλητικό μήνυμα, όλα είναι μία παρεξήγηση, τόνισε ο δικηγόρος του ποινικολόγου, Πέτρος Πανταζής.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.