Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νέες αποκαλύψεις και αποκαλυπτικοί διάλογοι – σοκ για το κύκλωμα των μαστροπών — «Έβαζε την αδελφή μου να κλέβει ρούχα και καλλυντικά»

Μοιραστείτε το

Ολοένα και νέες αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος που εξέδιδε ανήλικες στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μαρτυρίες αποκαλύπτουν πώς κλείνονταν τα ραντεβού των κοριτσιών, μέσω της 25χρονης αρχηγού των μαστροπών, αλλά και διαλόγους μεταξύ των μελών και των πελατών με τις ανήλικες, αρκετές από τις οποίες είναι μαθήτριες.

Ειδικότερα, αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στην αστυνομία, η 22χρονη αδελφή, μιας μαθήτριας με καταγωγή από την Γεωργία που εξέδιδε το κύκλωμα, και βοήθησαν το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων να φτάσει στα ίχνη των μαστροπών.

«Η αδελφή μου έχει φιλικές σχέσεις με Σ……. Μαρία, η οποία έχει βάλει την αδελφή μου στο παρελθόν να κλέψει ρούχα και καλλυντικά. Επίσης την έχει πάει σε ένα άτομο με το όνομα “Αλέκος” στην πλατεία Βάθη ο οποίος από όσο γνωρίζω πληρώνει κορίτσια για να τα βλέπει γυμνά, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από μηνύματα που βρήκα της αδελφής μου προς μια φίλη της “Φωτεινή” που αναφέρονταν στο γεγονός» λέει στην κατάθεσή της η 22χρονη.

Η νεαρή στις 28 Οκτωβρίου του 2023 άνοιξε το κινητό της αδελφής της, και εντόπισε δεκάδες μηνύματα με την 25χρονη αρχηγό και μέλη του κυκλώματος, αλλά και πελάτες.

Οι διάλογοι – σοκ ανήλικης με πελάτη

ΘΥΜΑ: Ρε άκουσε με σου είπα είναι 17. Δεν έχω κλείσει τα 18 ακόμη.
ΠΕΛΑΤΗΣ: Καλά και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα.
ΘΥΜΑ: Λες μ……..
ΠΕΛΑΤΗΣ:  Τελικά πίνεις τίποτα κοπέλα μ, να φέρω τίποτα;
ΘΥΜΑ: Όχι δεν πίνω.
ΠΕΛΑΤΗΣ: Εγώ μόνο μαύρο και έχω και κοκαΐνη για τις γκόμενες που μου ζητάνε.

Σε άλλο μήνυμα η 17χρονη συνομιλεί με τον ίδιο πελάτη για να κλείσουν ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

ΘΥΜΑ: Που να έρθουμε; Αλλά δεν έχω χρήματα για ταξί.
ΠΕΛΑΤΗΣ: Που είστε τώρα;
ΘΥΜΑ: Γκάζι. Οκ σκάω και πάμε εκεί(ξενοδοχείο) να αράξουμε.
ΠΕΛΑΤΗΣ: Να ξεκινήσω;
ΘΥΜΑ:  Ωραία θα έχεις και δύο κατοστάρικα μαζί σου.

Πελάτες του κυκλώματος, σύμφωνα με την δικογραφία, είναι ένας 62χρονος επιχειρηματίας και ένας 55χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος tattoo.

Ο τελευταίος είχε συλληφθεί και για το προηγούμενο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που εξάρθρωσε η Ασφάλεια τον περασμένο Ιανουάριο.

Με εισαγγελική εντολή είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και φωτογραφία του.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.