Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ μετά τις έξι συλλήψεις – Το χρονικό της υπόθεσης

Μοιραστείτε το

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας, που προωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 15 έως 17 ετών.

Συνολικά έχουν συλληφθεί έξι άτομα, ενώ «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να είναι μία 25χρονη. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ χθες το απόγευμα συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα με εντάλματα που ίσχυαν σε βάρος τους και θα οδηγηθούν και εκείνοι αρμοδίως στον εισαγγελέα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες, που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της, στα social media, με έναν άντρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος, τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπου γίνοταν τα ραντεβού.

Οι ανήλικες εισέπραταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ, ως αμοιβή. Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της αδελφής του ενός από τα θύματα η 25χρονη είχε εθίσει στα ναρκωτικά τα κορίτσια.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.