Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Ενώπιον του ανακριτή οι έξι κατηγορούμενοι – Έρευνα για τυχόν σύνδεσή τους και με άλλο κύκλωμα

Μοιραστείτε το

Ενώπιον του ανακριτή στην Ευελπίδων βρέθηκαν οι έξι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, το οποίο εξαρθώθηκε από τις αρχές την προηγούμενη Τρίτη. «Εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να είναι μια 25χρονη.

Οι εν λόγω αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση, σωματεμπορίας, μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών.

Μετά την απολογία τους, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, δηλαδή για το αν θα προφυλακιστούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι και με ποιους περιοριστικούς όρους.

Οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα, καθώς φαίνεται ότι οι εν λόγω λειτουργούσαν ως συγκοινωνούντα δοχεία με ένα άλλο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, το οποίο εξαρθρώθηκε πριν από λίγους μήνες από την ΕΛ.ΑΣ..

Ένας εκ των κατηγορουμένων ήταν και στην ποινική δικογραφία για την υπόθεση του προηγούμενου κυκλώματος, οπότε ερευνάται το αν υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.