Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Καλοβλέπουν» τα νησιά οι εκδρομείς για το… καλοκαιρινό Πάσχα

Μοιραστείτε το

Το Πάσχα πλησιάζει, η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και οι εκδρομείς βλέπουν με άλλο μάτι τα νησιά για τις εορταστικές ημέρες.
Οι προ κρατήσεις έχουν ξεκινήσει με τις πληρότητες να είναι ήδη πολύ αυξημένες, σηματοδοτώντας την έναρξη της σεζόν και μια τονωτική ένεση ρευστότητας για να ξεκινήσουν.

Ιδιοκτήτες και προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων βρίσκονται στις επάλξεις ώστε να είναι όλα έτοιμα για υποδεχθούν τους επισκέπτες. Το MEGA είναι στη Σίφνο, όπου ήδη καταφθάνουν οι πρώτοι εκδρομείς.

H Σαντορίνη με τα εντυπωσιακά έθιμά της, είναι ψηλά στην λίστα των επιλόγων των επισκεπτών. Κάθε χρόνο το Πάσχα, το νησί κατακλύζεται από τουρίστες.

Η πληρότητα για την αρχοντική Σύρο ξεπερνά το 95%. Το ξακουστό Πάσχα της Σύρου αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς ταξιδιώτες. Καθολικοί και ορθόδοξοι γιορτάζουν μαζί, ενώ η Ερμούπολη φωταγωγεί τα αρχοντικά της για να υποδεχτεί την Ανάσταση.

Σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες τις επόμενες ημέρες οι πληρότητες αναμένονται να αυξηθούν κι άλλο τόσο σε νησιωτικούς όσο και σε ηπειρωτικούς προορισμούς.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.