Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γέμισε με supercars το Σύνταγμα – Δείτε τα πολυτελή αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο «6to6 Motor Europe Tour»

Μοιραστείτε το

Περισσότερα από 70 μοναδικά supercars, όπως Lamborghini Gallardo, Elegant Mercedes SLS AMG, Porsche 997 GT2 και Ferrari 458 είχαν την ευκαιρία να δουν σήμερα από κοντά οι λάτρεις των υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της αυτοκινητιστικής διοργάνωσης «6to6 Motor Europe Tour». Τα πανάκριβα αυτοκίνητα με τους τυχερούς κατόχους τους συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής απ’ όπου θα ξεκινήσουν τη διαδρομή των 3.000 χλμ.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η έκθεση-παρουσίαση των αυτοκινήτων στο ελληνικό κοινό υλοποιείται με την αρωγή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισπανίας, καθώς αποτελεί γεγονός μεγάλης διεθνούς προβολής που αναδεικνύει τη χώρα μας ως προορισμό για τουρισμό πολυτελείας, αλλά και γαστρονομικό τουρισμό.

Διαδρομή 3.000 χλμ. από την Ελλάδα στο Μονακό

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2006 στην Βαρκελώνη από το 6to6 Motor, μια κοινότητα που αντιπροσωπεύει το automotive lifestyle και απαρτίζεται από 15.000 μέλη και 1.500 ιδιοκτήτες υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων. Βασικός στόχος της είναι να προσφέρει στα μέλη της έναν πρωτότυπο τρόπο να απολαμβάνουν μαζί την οδήγηση σε αυθεντικές διαδρομές, διασχίζοντας διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, τοπία, πολιτισμούς και γαστρονομικές παραδόσεις.

Η μπριγάδα με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Lamborghini Gallardo, Mercedes SLS AMG, Porsche 997 GT2 και τη διάσημη Ferrari 458. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αρχικά, οι διαδρομές πραγματοποιούνταν εντός της Ισπανίας, όμως το 2009 τα αυτοκίνητα έφθασαν έως το Μόντε Κάρλο και την Κυανή Ακτή, ενώ το 2011 προστέθηκε το Europe Tour και για πρώτη φορά κορυφαίες εταιρείας αυτοκινήτων πολυτέλειας «φόρεσαν» το σήμα του 6to6 Motor.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Είναι η δεύτερη φορά που στο πρόγραμμα της εντάσσεται η Ελλάδα, καθώς το 2019 τα supercars είχαν επισκεφθεί τα Μετέωρα και την Θεσσαλονίκη.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το 6το6 Motor – Europe Tour 2024 έχει την υποστήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου (CCAM-Generalitat) της Καταλονίας, καθώς και κορυφαίων εμπορικών σημάτων που σχετίζονται με τον χώρο του αυτοκινήτου.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.