Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χανιά: «Μαλλιά κουβάρια» οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών πάρκινγκ στο Ελαφονήσι – Τι συμβαίνει

Μοιραστείτε το

Ο κακός χαμός γίνεται στο Ελαφονήσι μεταξύ των ιδιοκτητών των ιδιωτικών πάρκινγκ που λειτουργούν στην περιοχή, με σκοπό να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες που πηγαίνουν στη δημοφιλή παραλία των Χανίων.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες, προκειμένου να «ψαρέψουν» πελάτες να παρκάρουν το ΙΧ τους στον δικό τους χώρο, ώστε να έχουν κέρδος, προβαίνουν σε αθέμιτες τακτικές, προκαλώντας προβλήματα μεταξύ των επιχειρηματιών, σύμφωνα με το zarpanews.gr. Μάλιστα, αρκετοί προχωρούν σε… κυνήγι πελατών, λέγοντας πως οι υπόλοιποι χώροι στάθμευσης στην περιοχή είναι πλήρεις, ώστε να πείσουν τους λουόμενους να διαλέξουν την δική τους επιχείρηση.

Αυτό προκαλεί αντιδράσεις ανάμεσα στους επιχειρηματίες, οι οποίοι προχωρούν σε καταγγελίες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να ακολουθούν συλλήψεις. Τη 14η Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις Ελλήνων έπειτα από καταγγελία άλλων ιδιοκτητών, ενώ ακόμη σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ, έχει σχηματισθεί δικογραφία εις βάρος τους. Οι συγκεκριμένοι χώροι στάθμευσης λειτουργούν σε χώρους κοντά στη δημοφιλή παραλία, μετά και την απαγόρευση στάθμευσης εντός αυτής.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.